GDPR

Ochrana osobních údajů

Jste-li mým zákazníkem, návštěvníkem webu nebo odběratelem novinek, svěřujete mi své osobní údaje. Zodpovídám za jejich ochranu a zabezpečení. Ochranu osobních údajů považuji za klíčovou – je pro mne základním prvkem pro důvěryhodnost naší případné spolupráce.

Následující dokument vám předkládám pro ujasnění toho, jaké osobní údaje zpracovávám, proč a na jak dlouho je zpracovávám a jaká jsou vaše práva. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

Jsem to já – Mgr. Michaela Divišová (IČ 75486717, sídlem Sladkovského 2388/44, 326 00 Plzeň – Východní Předměstí) a provozuji webové stránky www.internetovasekretarka.cz. Vaše osobní údaje zpracovávám jako správce, tj. určuji, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří mi se zpracováním budou pomáhat.

Kontaktní údaje

Pokud se na mě budete chtít v průběhu zpracování obrátit, jsem tu pro vás na e-mailu: vase@internetovasekretarka.cz.

Prohlášení

Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

  • budu zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
  • plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
  • umožním vám a budu vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracovávám osobní údaje, které mi svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

  • poskytování služeb, plnění smlouvy
    Vaše osobní údaje v rozsahu: jméno, příjmení, e-mail a tel. číslo, nezbytně potřebuji k plnění smlouvy (např. zaslání přístupů do aplikace, dodání služeb atd.).
  • vedení účetnictví
    Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebuji, abych vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.
  • marketing – zasílání newsletterů
    Vaše osobní údaje (e-mail, jméno a příjmení), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte, využívám za účelem přímého marketingu – zasílání obchodních sdělení. Jste-li mým zákazníkem, činím tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládám, že vás moje novinky zajímají, a to po dobu, než se sami odhlásíte. Pokud nejste mým zákazníkem, zasílám vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu, než se sami odhlásíte. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.
  • pokročilý marketing na základě souhlasu
    Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžu zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu, než se sami odhlásíte. Souhlas lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.
  • fotografická dokumentace, reference, živé akce, workshopy
    Pouze na základě vašeho souhlasu můžu využít vaše fotografie, reference, zpětné vazby apod., a to do doby, než souhlas sami odvoláte.

Vaše osobní údaje si ponechávám po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsem v konkrétních případech neuvedla jinak.

Cookies

Při procházení mých webových stránek zaznamenávám vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu vám můžu nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Moje webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráním osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráním je, jako by byly moje vlastní. Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předání osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům mají přístup moji spolupracovníci. Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážu zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit ještě lépe než já a na dané zpracování se specializují. Jsou to poskytovatelé následujících platforem: G Suite, Facebook, Toggl, Fakturoid.

Je možné, že se v budoucnu rozhodnu využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibuji vám však, že v takovém případě při výběru budu na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Předávání dat mimo Evropskou unii

Data zpracovávám výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu: vase@internetovasekretarka.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup mě můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 14 dní, jaké vaše osobní údaje zpracovávám a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuálními nebo neúplnými, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracovávám vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl/a námitku proti zpracování.
Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup – jen s tím rozdílem, že vám informace dodám ve strojově čitelné podobě. Tady potřebuji alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechci na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažu veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebuji 30 dní.

V některých případech jsem vázána zákonnou povinností a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažu všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budu informovat e-mailem.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ). Budu moc ráda, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasílám, jste-li můj zákazník na základě mého oprávněného zájmu.

Pokud zákazníkem ještě nejste, posílám vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr mých e-mailů kliknutím na odhlašovací odkaz v každém zaslaném e-mailu.

Mlčenlivost

Dovoluji si vás ujistit, že jak já, tak moji spolupracovníci, kteří budou zpracovávat vaše osobní údaje, jsme povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Děkuji vám za čas, který jste strávili přečtením zásad zpracování osobních údajů.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25. 1. 2020.

Jak probíhá spolupráce

1. Kontaktujete mě

Jestliže jste dospěli k rozhodnutí, že některé své činnosti už opravdu nutně potřebujete delegovat, neváhejte mě kontaktovat. E-mailem, telefonicky, přes kontaktní formulář. Nebo mi napište na LinkedInu, případně na Facebooku. Sdělte mi prosím činnosti, které byste chtěli delegovat. Dám vám vědět zpátky, zda je v mých možnostech vám pomoci a jak.*

2. Probereme, co potřebujete

Pokud vám budu schopná pomoci, domluvíme si úvodní konzultaci. V dohodnutý termín se zkontaktujeme telefonicky nebo online (přes Google Meet, Microsoft Teams, Zoom, Skype, Messenger nebo WhatsApp) a probereme konkrétní možnosti spolupráce.

3. Domluvíme detaily

Podle rozsahu poptávky a náročnosti úkolů vypracuji cenovou nabídku. V případě, že se domluvíme na spolupráci, sejdeme se spolu nad seznamem vašich úkolů a domluvíme se, co a v jakém rozsahu na mě budete delegovat. Společně probereme cokoliv dalšího, co vás k naší spolupráci bude ještě zajímat (NDA, způsob vyúčtování atp.). Já od vás také zjistím bližší informace, které budu ke své práci potřebovat, abychom zabránili případnému nedorozumění.

4. Nastavíme systém

Zahájíme spolupráci a nastavíme systém naší budoucí komunikace o jednotlivých úkolech. Vše doladíme tak, aby vám navržené nástroje a postupy byly co nejvíce k užitku. V případě, že budete potřebovat pomoci v rámci vašich programů nebo e-mailové komunikace, domluvíme se na vytvoření přístupů či založení schránky. Budu vám k dispozici, když budete mít další dotazy. Pokud by se vyskytly nějaké překážky, budu tady pro vás pro jejich řešení.

5. Delegujete

Posíláte mi úkoly ke zpracování a já je samostatně plním do předem stanoveného termínu. Vaše spokojenost a vzájemná důvěra je pro mě nezbytným předpokladem spolupráce. Budu ráda za otevřenost a zpětnou vazbu. Koncem každého sjednaného období vám zašlu fakturu společně s reportem o odpracovaných hodinách. Vždy platíte jen za skutečně odvedenou práci. Věřím, že budete mít radost z dosažených pokroků a úspěchů. 🙂

Zajímá vás více o spolupráci s virtuální asistentkou? Přečtěte si:

 

*P. S.: Pokud by vámi požadované činnosti k delegování nebyly v mých časových a/nebo profesních možnostech, ráda vám doporučím některou z mých kolegyň konkrétně vám schopnou pomoci.

FAQ

Neboli nejčastější otázky, které mi na téma virtuální asistence kladete – a odpovědi na ně 🙂

Virtualni asistentka FAQ

Na téhle stránce vám chci odpovědět na co nejvíce otázek, které vás na tohle téma napadají. Takže pokud zde nenajdete odpověď na tu svou otázku (nebo i více otázek), budu ráda, když mi ji napíšete (nebo je sepíšete) na e-mail vase@internetovasekretarka.cz. Předem děkuji a těším se na odpovídání na vaše dotazy 🙂

A teď už k otázkám, které mám zatím zpracované.

Co nebo kdo je to virtuální asistentka?

Virtuální asistentka, která se často označuje jen zkratkou VA, je člověk pracující většinou online, z domu, na dálku a na volné noze.

Zpracovává nejen administrativní úkoly (např. vytváření různých dokumentů, přepis psaného textu nebo mluveného slova, plánování schůzek a hlídání termínů), které na ni delegují ostatní podnikatelé nebo firmy, ale v současné době čím dál tím více vykonává také práce technického rázu (např. správa webu / e-shopu) nebo z oblasti internetového marketingu (např. copywriting, správa sociálních sítí, rozesílání newsletterů).

Proč virtuální asistentka?

A ještě k tomu označení virtuální asistentka. Tohle slovní spojení se prostě už nějakou dobu používá taky pro lidi 🙂

Opravdu, první člověčí virtuální asistentka se objevila už v roce 1996. Zajímá vás, jak k tomu došlo? Přečtěte si můj článek o příběhu Anastacie Brice. A nedávno se o virtuální asistentky zajímali i novináři v České televizi a natočili o tom reportáž.

Setkal jsem se i s názvy externí nebo online asistentka. To je taky virtuální asistentka?

Ano, virtuální asistentky se označují taky termíny jako externí asistentka, asistentka na dálku, internetová asistentka nebo online asistentka.

Co virtuální asistentka dělá?

Jak už jsem psala výše, v současné době už to není jen zpracování administrativy online. Další obory činností, které na VA podnikatelé a firmy dnes již běžně delegují, jsou velice pestré – od tvorby a správy databáze kontaktů přes zákaznickou podporu a zákaznický servis až po psaní PR článků, textů na blogy, příspěvků na sociální sítě apod.

A protože záběr možných činností pro delegování je opravdu široký, virtuální asistentky se většinou profilují jen na několik (2-3) oblastí, případně se specializují pouze na 1 pro ně stěžejní.

Kde najdu virtuální asistentku?

Samozřejmě na internetu 🙂 Můžete googlit přes klíčová slova “virtuální asistentka“, “online asistentka” nebo “externí asistentka“. Konkrétněji na ni narazíte třeba v tématických skupinách na Facebooku, ale i na pracovních portálech nebo na LinkedInu. Virtuálních asistentek dnes působí již celá řada, takže rozhodně máte z čeho vybírat a zvolit si takovou, která se specializuje na úkoly, jež potřebujete předat.

Jak jí mám zadávat práci?

Způsob delegování úkolů si nastavíte při bližším jednání. Mezi standardní postupy pro vzájemnou komunikaci jako takovou patří e-mail či telefon, případně videohovory např. přes Google Meet, Microsoft Teams, Skype nebo Zoom.

Detaily jednotlivých úkolů pak můžete do budoucna sdílet přes aplikaci pro řízení projektů. Takovýchto chytrých aplikací už je dnes na trhu celá řada, já osobně mám zkušenost s několika z nich a ráda s vámi proberu, která by pro vás byla ta nejvhodnější (na základě vašich možností a potřeb).

Jak spolupracují virtuální asistentka a cestovka? 2. část + Rozhovor

Virtuální asistentka specializovaná na cestovní ruch pomůže s realizací zájezdů od A do Z. Cestovní kancelář jí tak může zadat i vyřizování objednávek, kontrolu faktur a odbavení zájezdů.

V předchozí části jsem se zabývala vyžádáním a překladem nabídek a ceníků zahraničních partnerů. Dále vyřizováním rezervací pro klienty. A co následuje po rezervaci? Jak probíhá objednávka nebo odbavení zájezdu? + ROZHOVOR

Objednávky, kontroly faktur, odbavení zájezdů

Takže slibovaná druhá kupka činností je tady 🙂 Poté, co cestovce odešlu veškeré potřebné údaje o provedené rezervaci, ta zase vyřídí vše nezbytné s klientem. Jakmile má klientovu platbu, můžeme se vrhnout na objednávku.

U partnera v zahraničí tedy závazně potvrdím předchozí rezervaci. Doplním údaje, které potřebuje (o cestujících, o požadovaných službách apod.). Následně mi od něj přijde faktura, kterou zkontroluji. Pokud částka nesedí podle mých výpočtů, dále to s partnerem komunikuji, až se dobereme řešení. Jestliže vyfakturovaná částka souhlasí, posílám ji cestovce s poznámkou „za mě OK“. 🙂

A nakonec můžeme přistoupit k odbavení zájezdu. Když od cestovky dostanu avízo o platbě faktury zahraničnímu partnerovi, vytvořím voucher. Ten pošlu zaprvé do cestovní kanceláře, která už jej předá klientovi, aby se s ním prokázal při příjezdu. Zadruhé voucher posílám společně s avízem partnerovi, a ten potvrdí dokončení celého procesu.

Vzájemná důvěra – to je to, co musí být základem spolupráce“

Oslovila jsem Libuši Sládečkovou, se kterou na realizaci zájezdů pro jednotlivce a skupiny spolupracuji od roku 2012. Požádala jsem ji, jestli by s námi mohla sdílet své zkušenosti s výpomocí virtuální asistentky v cestovním ruchu (to jako se mnou :-)). Souhlasila, a tak vám s velkou radostí přináším rozhovor s majitelkou CK Libuše Travel.

Jaký to je pocit, najednou delegovat část své práce někomu jinému?

Samozřejmě, že nejprve mám pocit vše kontrolovat. Ale u Míši jsem se velmi rychle přesvědčila, že ji kontrolovat nemusím, naopak sama mi připomíná termíny různých rezervací.

Co Ti virtuální asistentka usnadnila?

Určitě mi usnadnila jazykovou bariéru mezi CK a zahraničními dodavateli. Míša umí několik jazyků a má zkušenosti v psaní textů v cestovním ruchu. Hlídá nejen termíny rezervací, ale i správnost faktur, aby nám dodavatel skutečně účtoval jen to, co je dohodnuto a ne více.

Jak připravuješ podklady pro virtuální asistentku?

Velice jednoduše: důležité body sepíšu a pošlu mailem, případně ostatní doladíme telefonicky.

A jak na ni požadované úkoly nejčastěji deleguješ?

Vytvořila jsem jí služební mail, na který ji posílám úkoly. Pokud je něco prioritou, tak Míše zavolám. Většinou se jedná o navázání kontaktu s hotelem nebo jiným dodavatelem služeb, perfektní překlad jejich nabídky včetně cen, zadávání rezervace pro jednotlivce či skupinu osob, vyřizování různých dotazů (jídelníček, vstupenky, jízdenky na loď a další služby), potvrzení závazné objednávky, kontrola vyhotovené faktury, vytvoření voucheru, zajištění zpětné vazby. 

Co bys doporučila cestovce, která uvažuje o externí výpomoci?

Aby se externí výpomoci u Míši nebála. Míša je velice schopná a spolehlivá a hlavně mám v ní velkou důvěru. Vzájemná důvěra – to je to, co musí být základem spolupráce. 

Lidé mi někdy říkají, že nevědí, jak mají správně delegovat. Máš nějaký tip? Případně co dalšího by si podle Tvého názoru měla cestovní kancelář při takové spolupráci ohlídat?

Určitě by se měla CK podívat na reference asistentky. Míšu mohu s klidným svědomím doporučit každé cestovce, má několikaleté zkušenosti, mohu se na ni spolehnout i v krizových situacích, například pokud jsem v zahraničí, tak vím, že mám kolegyni na telefonu, která mi pomůže krizovou situaci zvládnout.

Virtuální asistenti v České televizi

Jak funguje služba virtuální asistentka, kterou využívá stále více lidí. Tuto otázku si nedávno položili také reportéři v České televizi a vydali se zjišťovat odpovědi.

Ceska-televize-virtualni-asistenti
Virtuální asistenti v pořadu Gejzír. Video otevřete kliknutím na obrázek

Mimo jiné zjistili, že virtuální asistenka dokáže naplánovat třeba i svatební cestu 🙂 A závěrem zazní shrnutí od podnikatelky, která služeb asistentky využívá, že pro ni je to bezesporu levnější a jednodušší varianta než klasická sekretářka zaměstnaná na plný úvazek v kanceláři.

Zajímá vás více? Mrkněte na celé video o virtuálních asistentech.

O virtuální asistentce v cestovním ruchu

Proč se majitelka cestovní kanceláře rozhodla pro služby virtuální asistentky?

Paní Libuše Sládečková si po nesnadném rozhodování založila vlastní cestovní agenturu. Dnes už je z ní cestovní kancelář a moje klientka vypadá velice spokojeně 🙂 Jsem vděčná za to, že mi dala příležitost být u rozvoje jejího byznysu, a moc ráda jí pomáhám.

Zdroj: pixabay.com

Jaké byly její začátky? Jaké překážky musela překonat? Jaké má plány do budoucna? A proč se rozhodla pro virtuální asistentku?

Více se dočtete v rozhovoru

Majitelka cestovní agentury: O podnikání v cestovním ruchu

Správa webu/e-shopu

I když jsou neživé, tak stejně jako kytky potřebují naši láskyplnou péči, aby mohly vzkvétat a nést užitek. Weby a e-shopy. Takové virtuální květiny dnešní doby.

Láskyplná péče o váš web/e-shop

Weby a e-shopy ve své zahrádce z jedniček a nul ocení zkušeného zahradníka, který pro ně udělá to, co potřebují:

  • otextuje je – copywriting
  • případně přepíše už hotové texty – SEO copyediting
  • dohlédne na gramatiku a stylistiku – korektury textů
  • pravidelně přidává příspěvky na blog
  • aktualizuje další potřebné informace (ceníky, fotky apod.)
  • doplňuje nové a odstraňuje neaktuální produkty
  • upravuje, vkládá a aktualizuje ceny zboží
  • komunikuje se zákazníky e-shopu a návštěvníky webu

S těma internetama si rozumím

Pořídili jste si virtuální zahrádku, ale nestíháte na ní pracovat? A takový pracant není ani u vás ve firmě? Nebo je jich málo a taky už to nestíhají? Hledáte jiné řešení, než si na tuhle práci najímat pracovníka na plný úvazek?

Pak bych pro vás ideální volbou mohla být já. S lopatou a rýčem si sice zrovna moc nerozumím, zato s těma internetama jo. 🙂 Prohlédněte si můj ceník, napište mi, o jaké úkoly byste měli zájem a společně to určitě vymyslíme.

Blog virtuální asistentky

Kontakt

Mgr. Michaela Divišová (dříve Vinšová)

Tel.: +420 607 226 624
E-mail: vase@internetovasekretarka.cz

Nebo využijte kontaktní formulář:

IČ: 75486717
Jsem vedená k tomu vám sdělit, že jsem vedená u ŽÚ v Plzni.
Neplátce DPH

Reference

„Míša nám pomáhá zejména s administrativou a marketingovými aktivitami naší kanceláře, například s editací článků, rešeršemi, díky ní se nám podařilo i konečně začít vydávat náš dlouho plánovaný newsletter.

Pro spolupráci s ní jsem se rozhodla, protože se mi líbil styl její komunikace, velká efektivita a rychlost. S průběhem naší spolupráce jsem velmi spokojena. Nejvíce oceňuji její “drive” a tah na branku. Díky Míše se nám daří dotahovat spoustu projektů do zdárného konce.“

JUDr. Ilona Černochová, LL.M., www.realitniadvokati.cz


 

 

„Michaela je velmi spolehlivá a organizačně schopná. Zvládá s přehledem stresové a krizové situace a pracuje s plným nasazením a neutuchajícím elánem. Přidělené úkoly vždy zodpovědně a samostatně plní. Dokáže předvídat, co je třeba a nečeká vždy, dokud se jí úkol nepřidělí, ale sama se aktivně zapojuje. Dokáže řešit nejen dílčí záležitosti, ale i celé projekty. Její optimistický přístup, vyrovnanost a nadšení se přenáší i na ostatní, což je velmi pozitivní při kolektivní práci. Navíc ovládá několik jazyků, ve kterých dokáže profesionálně reprezentovat a komunikovat se zahraničními obchodními partnery.

Každý podnikatel potřebuje kolem sebe lidi, na které se může spolehnout a kterým věří. Michaela přesně takovým člověkem je. Spolupracuji s ní již od roku 2012 a za celou dobu mne jedinkrát nezklamala. Má mou plnou důvěru a podnikání si již bez ní ani neumím představit.“

Libuše Sládečková, www.libusetravel.cz


 

 

„Spolupráci s paní Divišovou můžeme jen doporučit. Vše bylo vždy perfektně provedené ve velmi krátkém čase. Velmi si ceníme názorů a nápadů, kterými okořenila texty na našich webových stránkách. Jsme rádi, že jsme po dlouhé době a ne úplně dobrých zkušenostech našli partnera, kterému můžeme věřit, že výsledek naší spolupráce bude vždy vynikající.“

Petr Kubias, www.cubicor.cz


 

 

„Velice příjemná spolupráce obohacená dobrými nápady a pro mou profesi nezaujatou zpětnou vazbou. Vzhledem k tomu, že nevládnu jazyky, využívám spolupráce s Internetovou sekretářkou hlavně ke komunikaci se zahraničními galeriemi a klienty. V těchto ohledech je pro mě virtuální asistentka Míša dlouho hledanou a potřebnou pomocí.

Mám to velké štěstí, že Míšu znám i osobně, proto jsem se ke spolupráci nemusela dlouho rozhoupávat.

Už nějakou dobu se živím jako výtvarnice. Po pár letech na volné noze jsem se už naučila rozpoznávat co chci a co nechci. A taky jsem si konečně uvědomila, že k cíli to všechno nemusím nutně “oddřít” sama.

Jsou například činnosti, které žerou čas a přitom je můžu přece delegovat, protože nejsou závislé na mé přítomnosti. Místo toho se díky tomu můžu více soustředit na to, v čem se dokážu plně realizovat já sama.

Vzhledem k mé bohémské podstatě mi chybí pár věcí. Například důslednost, analytické myšlení a mravenčí trpělivost… a hlavně více času. Komu ne, že?

A proto jsem si “pořídila” Míšu :)“

Doris Tesárková Oplová, www.dotatelier.com


 

 

„Pečlivost a spolehlivost jsou pro Michaelu samozřejmostí. Zadané úkoly vždy plnila s maximálním nasazením a bylo znát, že administrativní práce ji skutečně baví. Bez obav a ráda jsem jí svěřila více zodpovědnosti v době, kdy to bylo pro rozvoj firmy nutností. Od prvního okamžiku, kdy se ujala vedení týmu rezervačního oddělení, jsem byla navýsost spokojená. Rozhodnutí jí svěřit více pravomocí jsem nikdy nelitovala. Věděla jsem, že se na ni mohu plně spolehnout.

Kromě koordinace činností celého oddělení jsem ocenila také její schopnost rychle vyhledat a zpracovat důležité informace a chuť i ochotu na sobě dále pracovat a vzdělávat se. Michaela je velmi příjemná, vstřícná a komunikativní. Při jednání s klienty i obchodními partnery je vždy asertivní, proaktivní a profesionální. Mohu ji jen doporučit na jakoukoli pozici spojenou s administrativou. Je schopná dodržovat pravidla, termíny i převzít zodpovědnost, kde je třeba, aniž by potřebovala příliš vedení a vysvětlování.“

Lenka Kanellia, z dob spolupráce pro CK Lenka Jandošová



Zajímají vás další výhody internetové sekretářky? Chcete si vyzkoušet služby virtuální asistentky? Volejte na +420 607 226 624, nebo pište na 
vase@internetovasekretarka.cz